Wohoo




Idag var jag hemma 19.12. Första gången i min tyska historia!
Sen jag kom hem har jag hunnit äta, duscha, sova en och en halv timme och torka den delen av håret som inte hann torka medans jag sov. I morgon börjar jag kl 08.00 viket i min värld betyder SOVMORGON!! WOHOOO!!


Idag har allt gått snabbt och lätt! Det har varit råkallt hela dagen så jag kan inte direkt påstå at jag svettades, men dagen som helhet har varit bra. Henning har haft sin första tenta. Det gick bra. Nu är det bara en tenta på onsdag och en på fredag och efter det återgår livet till det normala. Det normala innebär att jag och Henning har delad omvårdnad för hästarna. Tummen upp för det!


Nu skall jag gotta mej här i sängen med ett avsnitt av "Arga Snickar'n". Det och "Lyxfällan" är ungefär de enda programmen jag kan se på web tv. På alla andra program kommer det bara upp en text som säger: Kan inte visas i det land du befinner dig i och sen hänvisar de till upphovsrättslagen
-Nähä inte det då...
Det enda svensk TV väljer att visa utomlands är hur svenskar lyckas klanta till sina liv... Detta är jag väl medveten om sedan tidigare och jag  kan tycka att det hade ju varit bra om svensk TV valde att representera Sveriges innevånare på ett lite annat sätt.
Jag ju föredragit att se några avsnitt av CSI, CSI Miami, CSI New York, CIS, NCIS eller vad sägs om ett avsnitt Grays Anatomy? Egentligen vilken amerikansk serie som helst, men det är bara att glömma. Eftersom jag var dum nog att flytta ut ur Sverige bestraffas jag nu med att bara kunna titta på andra dumma svenskar glatt visar fram hur det har gjort bort sig. Hur mögliga och ruttna och skeva hus de har, och hur de lyckades pådra sig hundra tusentals kronor  i skuld genom att tröstshoppa kläder på kredit.
Ja visst, "hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete", men om jag hade haft så mycket skit i mina skit i hörnen hade jag inte valt att visa upp det på TV.

Dock måste jag erkänna att jag hellre tittar på Arga Snickar'n än någon av ovanstående önskeserier dubbade till tyska. Att tyskarna dubbar ALLT på TV säger ju i alla fall ganska mycket om Tyskland och tyskar. Ni där hemma förstår kanske också att det inte alltid är så lätt att leva i detta land, när en hel befolkning, i år 2012, inte kan förstå det engelska språket tillräckligt bra för att låta Brad Pitt göra sin egen röst hörd.



Ja, detta kan jag egentligen dra hur långt som helst, men nu skall jag trycka på avknappen på min kritiska sida, innan det blir så sent att jag inte hinner gotta mej med min favvo snickare. Det är ju trots allt ganska roligt att titta aatt få se hur andra har det hemma. På köpet lär jag mig ju också lite om träslöjd och sen är det extra kul i slutet när man ser hur fint det blir.





Natti natti!



Hejdå!




Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus