Vanlig!

Idag har vi haft besök av våra nyinflyttade grannar. De bor en våning under oss och flyttade in förra veckan! De verkar jättetrevliga! De håller inte på med hästar, utan är helt vanliga människor med vanliga jobb, vanliga arbetstider och vanliga kläder.
Kände mig nästan lite avundsjuk. 

Har longerat Elling och Dezzan idag också. Imorn är det dax för lite ridning igen! Båda hästarna var jättetaggade och lyckliga över att få jobba lite. Min motivation är bättre nu också när det inte är så jäkelens kallt. Elling ser ut som en pälsboll. Så knäppt. Hemma i det ännu kallare Sverige har han aldrig fått nån vinterpäls och nu ser han ut som en mamutt. Hm.. det måste nog bero på att de står i sk. engelska boxar, eller vad tror ni?
Imorgon skall jag ringa fysioterapeuten som får kommma och ta en titt innan vi sätter i gång för fullt igen!

Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills Hennings hästar flytter till det nya stallet! Åh, vad det skall bli skönt! Då får dom gå ut i hage varje dag! Det nya stallet har två ridhus, två ridbanor, skrittmaskin och en galoppbana! Jag längtar!

Idag hade vi McDonalds till lunch och kinamat till kvällsmat... Imorn är det nog dax att kockelera lite. Har fortfarande inte vant mig vid att affärerna är stängda på söndagar. 


Jo, massagen i går var grym!! Så underbart! Det kostar bara 30 euro för ca en timme. Massagen avslutades med varma stenar "hot stones" och en värmekudde runt nacken. Sen fick jag ligga där i halvsömn och plingplong musik. Det var den bästa kvarten hittills i år.
Om jag lär mig att komma ihåg att affärerna är stängda på söndagar så kan jag ju planera söndagsmatlagningen. Sen kan jag ju reducera godisköpen lite också. På så vis kanske jag kan spara lite pengar och gå på massage ofta!! Det är min nya plan. 







"Att planera är att flytta framtiden till nutiden, så att man kan göra något åt den"

Nu skall jag natta mej!

XOXO



Kommentarer
Postat av: Snyggastblogg.se

Hej!



Din blogg finns nu med på snyggastblogg.se!



Tips: Be dina läsare att rösta på din blogg för att få lite hjälp på traven! :)



Lycka till!

2012-02-14 @ 17:41:54
URL: http://snyggastblogg.se









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus