Sängdag!!




Idag är jag halvledig. Dvs att jag är ledig efter lunch. Jippi!!



Henning och jag har hyrt "The Pacific". En miniserie om 2:a världskriget. Tror det är tio avsnitt sammanlagt och hittills idag har vi tittat pa 5 :) Det finns en annan serie "Band of brothers" med samma producent. Ocksa jättebra. Vi tittade pa den förra aret och jag maste bara erkänna att jag älskar serier. Sen gillar jag ju krigshandlingar ocksa, sa för mej ar detta den perfekta mixen. Aron har fatt sin egna säng uppe i sovrummet, sa han har full kolla pa 2:a världskriget numera :)
Det känns sa fantastiskt lyxigt att bara vara hemma och att inte ha nagra "masten"! Med andra ord har vi legat i sängen och gottat oss i fem timmar med godis, chips och cola :) :) :)



Lagade lunch när jag kom hem. Nan sorts gryta med fläskfilé och svamp. Lagom gott... Det är fortfarande lite krangel med matlagningen här. Det är svart när men inte riktigt vet exakt hur allt smakar. Gjorde en äpplepaj igar och det blev bara en äcklig blaska... jag menar hur svart kan det vara att gjöra en paj??


Jag skriver pa Hennings dator, och här finns ju inte alla bokstäver, sa om det fattas nagra prickar och cirklar här och där sa vet ni varför!



Som ni vet har mina hästar fatt lite semester. De har vilat hela veckan.. bara gatt i hagen och skruttat. Planen är att jag skall börja sätta igang dom lite grann i morn. Da blir det lite longering ett par dagar och sen lite lätt ridning de första dagarna. Här i Tyskland är det väldgt hysteriskt med att hästarna MASTE ridas varje dag, men enligt min uppfattning mar hästarna bara bra av att fa vila lite ibland. Sa länge de gar i hage och far skutta runt lite om de vill! Äh, jag har ju svenska hästar och vilken svensk häst brukar inte fa vila lite när det är svinkallt ute? Svensk häst - svenska regler.



Nu skall jag tillbax till sängen och "The Pacific "



XOXO

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus