Härliga underbara SOOOOL!!!!

Åh vilken skön dag det har varit i dag. Vid två tiden hade vi 18 + och strååålande sol! Helt sjukt hur mycket vädret påverkar allt!


Igår åkte lilla mamma hem. Lika sorgligt varje gång. Jag körde henne till flygplatsen (Münster/Osnabrück) och där avnjöt vi våran sista kaffe för denna gången. Det blir en väldans massa kaffedrickande när hon är här. De två sista kopparna kostade tillsammans 7,20 euro. Helt sanslöst. I mataffären kostar ett helt paket med bryggkaffe ca 3,60 och nu betalade vi det dubbla för två små koppar. Aja, - skit i det för det var det värt. Skulle betalat 100 euro om jag kunde fått en enda kopp kaffe till tillsammans med mamsen...<3

Dezzan gick som en klocka i dag! Kändes riktigt bra även om bytena inte går helt som planerat. Jobbar med mycket samling nu och det är ju lite kämpigt för henne.
Red ut med Elling på eftermiddagen tillsammans med några av sportsoldaterna från Bundeswehr. Kom tillbax till stallet kvart i sex och solen lös fortfarande! Hästarna var till och med lite svettiga på halsen efter en timmes skrittur. De är ju inte riktigt vana vid värmen. Och stackars Elling har fortfarande vinterpäls :S

När jag kom tillbax till stallet hade Julia redan fodrat så jag kunde bara sätta in hästen och åka. Tack snälla!

Körde hemåt bromsade in lite utanför huset och Henning hoppade in i bilen. Sen åkte vi, Henning, Aron och jag vidare i samlad trupp till nästa stall! 
På med all utstyrsel på Monstret och ut och longera lite. Sen kom Henning och vaktade mig medans jag red lite själv! Det gick riktigt bra och vi travade ensamma för första gången :) Flera varv och jag kunde till och med styra OCH bromsa, LYCKA!!!

Sen åkte vi hem, jag lagade mat, Henning pluggar... Jag åt och nu sitter jag i sängen. Skall lägga mej att sova för efter 7 hästar är jag lite tröttis. 



Titta, vi har fått löv!
Shit, kolla vad jag har på min balkong!!! Vuxenpoäng eller vad? Ja, jag skall villigt erkänna att jag inte har planterat dom själv (mamma, såklart) men nu är det upp till bevis att hålla liv i dom! (Hjälp)






hoppas alla där hemma har det bra! Jag längtar <3


OXOX





Kommentarer
Postat av: Susanne

Kan du inte be mamsen plantera konstgjorda blommor, då är de lika fina året runt...

2012-03-22 @ 07:33:43









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus