Thaimat och vaniljcreme med bär! + veckans goda nyhet!!

Som ni ser på överskriften så har jag kockelerat lite. Jag har lagat thaimat för första gången och till efterätt blev det vaniljcreme med rårörda bär! Thaimaten belv faktiskt riktigt god! Hade mamma på Skype samtidigt så det kan ju vara därför, hehehe... Ja, så här i Tyskland står jag och lagar mat, medans alla mina svenska vänner är på GBG Horse Show och kollar på küren...



Kan ju stoltsera lite med att Elling gick kanonbra i dag! Byten i varje och piaff/passage övergångar utan problem :D



JO!!! Veckans goda nyhet är: Vi har fått en bil!!!!!


Henning berättade i måndags att han var tungen att åka till Bremen på onsdag för att köra sin pappa på ett möte. (vi har haft hans föräldrars minililla Fiat här, bara så vi kunde ta oss från A -> B) Duktig som jag var så STORstädade jag bilen och tvättade den. Vart enda litet Aronhår var borta och inte ett dammkorn i hela bilen.
På onsdag morgon åkte Henning i väg och jag cyklade till jobbet.... BLÄ..



Vid tvåtiden ringde han och sa att nåt var fel på Fiaten och att han var tvungen att köra den på verkstad. Jaha, tänkte jag, tredje trasiga bilen på ett år...Vid sex, ringde han och sa att bilen inte skulle bli klar i dag, och att han inte kom hem förrän på torsdag. Kan inte säga att jag blev direkt överlycklig över det beskedet kl. sex på eftermiddagen eftersom det betydde att jag hade tre hästar till att ta hand om och tre boxar att mocka. Jag hade lämnat Aron hemma på lunchen vid 12-tiden, så det var bara att sätta sig på cykeln och cykla hem först för att rasta hunden. Efter en promenad i kortaste laget, (kan tillägga att det regnade hela dagen...) var det bara att cykla tillbax till dit jag kom ifrån. (Hennings hästar står 200 m från mitt jobb). När jag var klar cyklade jag hemåt, med ett stopp på mataffären Penny där jag köpte upp alla mynt jag hade på tröstchoklad och godis. 


Henning lovade att han skulle komma hem tidigt på torsdagen men kl blev tolv, klockan blev tre, och klockan blev fem.... Inte svarade han på telefonen heller... Började bli aningens orolig... Kvart i sex ringde han och sa att han stax var framme. Han kunde plocka upp oss på jobbet så jag slapp ta cykeln igen.
Jag började packa ihop mina grejer och hörde att en bil kom... Henning kom in och sen hjälpte han mig att bära ut alla grejer. Sen gav han mig nyckelknippan och frågade om jag ville köra... Han öppnade grinden men där stod ingen Fiat, utan en Mercedes!!!! Exakt likadan som den jag hade men blev totalvrak efter olyckan!!! Haha, kan lova att jag hoppade högt!! Äntligen har vi en riktig bil som får dra hästtransporten! Helt amazing!




Så nu har vi en sån här bil!! (inte den på bilden, men ser likadan ut) Kan också berätta att Fiaten gick lika bra som innan, fast den var såld så Henning hade helt enkelt ingen bil att köra hem med ;)
Han är ju ganska så bra min pojkvän ;)
Nu skall vi kolla på film! Hoppas ni har det bra där hemma! Miss ya! <3
XOXO

Kommentarer
Postat av: Susanne

Du behöver inte vara ledsen ritterna har varit av sisådär standard hittills. Domarna ska vi inte prata om, de dömer heeeelt olika, en domare vill ha ekipaget som etta och en annan vill ha dem som sjua...

2012-02-25 @ 21:31:00









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus