Antistress


Så! Nu är jag tillbax från stallet. Hästarna har blivit ompysslade och longerade och nu är de ute och solar sig i det fina vädret! Idag är det nästan varmt. Gradstocken visar rött för första gången på en månad! Har kollat vädret också och enligt spåtanterna skall det vara + i åtminstonde två veckor framåt! Snälla, låt detta betyda våååår!!!
Nu skall jag strax iväg. Ni lär knappast tro det men jag skall på massage :) En för tidig allahjärtansdags present!! Vet inte riktigt vad Henning menar, men han har bokat en "antistressmassage"...? Jag är väl aldrig stressad? Aja skiter i vad det heter, bara någon knådar min stela kropp. Undrar hur det känns när man är typ 85? 


Usch... har bilden och filmen som jag postade tidigare idag på näthinnan hela tiden. Jag förstår inte hur människor resonerar... Är det ingen annan än mej som tycker att det är hemskt. Ingen som komenterar...?

Nu skall jag försöka glömma bort alla onda människor och alla stackars djur för en liten stund och istället vara lite ego. Mina hästar mår bra och snart gör jag också det!



XOXO

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus