Ledig dag!

Sovit till 10, vandrat runt i mysbyxor sen dess. Ätit frukost. Varit i stallet och släppt ut mina väldigt glada hästar. Snart är det lunchdax och sen skall jag cykla tillbax till stallet och rida lite tänkte jag! Om det  inte blir för sent skall jag rida Hennings monster också.
Idag är det kallt och lite regn i luften men det ser ut att ändra sig till imorn. Våren är klart den bästa årstiden, för nu är det låååångt kvar tills snö och -10 grader!!





Nästa vecka är jag långledig. Halva fredag och hela lördag! Knasigt, men jag börjar faktiskt bli van nu. 1,5 dagar känns riktigt lyxigt! Har dessutom, efter ett halvår, börjar vakna av mig själv INNAN väckarklockan (5 larm, 06.10, 06.20, 06.25, 06.30, 06.40). Vet inte om det är ett tecken på ålderdom eller om det börjar bli en vana att vara uppe med tuppen. Genetiskt är jag ju en B-människa som helst inte sätter en fot utanför sängen innan 10. 


Hoppas alla där hemma har en skön ledig dag hemma. Här finns det inget att göra eftersom allt är stängt, så i dessa trakterna är söndagar tvångsavslappningsdagar :)


XOXO






Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus