Skitdag!!!

Så, nu kom jag precis in dörren... Helt klart den ruttnaste dagen i 2012 så långt...
.
På jobbet var allt som vanligt. Allt gick bra men det ÖSregnade precishela dagen. Sen efter lunch (sov bort hela lunchen så egentligen var det helt bortkastat att ens gå hem) red jag mina hästar. Det gick helt ok, men jag var helt själv. Sen fodrade vi och det bara fortsatte att ÖSregna!
.
Lagom genomblöt satte jag mej i bilen och körde till Hennings hästar. Var där 17.45. Satte ut alla hästarna i skrittmaskinen och mockade. Efter det började jag skrubba Hennings ena häst, vet inte om jag berättade det, men den har i alla fall fått nån sorts svamp. Veterinären hade varit där på dagen och lämnat nåt speciellt shampo som han skulle tvättas med. En timme senare var jag klar med halva ena sidan... två och en halv timme senare var jag klar med hela hästen. Nu är det nästan en nakenhäst. Han har knappt nån päls kvar...ser ut som om han har skabb... Om möjligt var jag ännu mer pisseblöt än vad jag var innan. Henning ringde och berättade att han missade bussen hem dessutom... Så han kommer väl kring elva nån gång.
.
Körde hem. Stannade på mataffären och köpte "mat":
Tre frysta pizzor
Jordgubbsmilkshake
Bananmilkshake
Energidryck
Två chokladkakor
En Haribopåse
.
.
Kändes som en jättebra idé just då, men så fort jag kom ut i bilen ångrade jag allt ihopa... Aja, lite sent kanske. Körde hem. Öppnade dörren och en totalgalen pälsboll skuttade omkring och skrek.
-Ja just det ja, jag har ju en hund också!
Idag är jag antagligen världens sämsta matte. Tog i alla fall med stackarn på en 13 minuters promenad. Det var exakt så länge jag orkade gå i mina sjöblöta skor...
.
.
Jaja, nu är i alla fall hunden lycklig. Han har fått mat också! (bara så ni vet att jag faktiskt inte är SÅ dålig) Jag är mindre lycklig, för nu sitter jag med sjöblöta strumpor och väntar på att min fryspizza skall bli klar... Jag är trött och blöt och kall och smutsig och hungrig och arg och ledsen och besviken på samma gång!
.
.
Jag har i alla fall kommit fra till en bra sak i dag. Jag skall börja äta D-vitamin. Jag läste nämligen att:
"de flesta svenskar brist på ”sol-vitaminet” D-vitamin. Ökar brist risken för cancer, hjärtsjukdom, depressioner, diabetes, autism och förtida död"
.
Nu är jag ju norsk, men jag borde ju tillfalla samma människokategori ändå.  Och nu i dessa regntider kan det ju inte skada att tillsätta lite låtsassol!
Jupp, det var det. Nu skall jag äta min fantastiska goda härliga pizza, sen skall jag duscha och gå och lägga mej i sängen med mins älskade värmekuddar!
.
.
.
Natti, natti!
.
.
Hejdå!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus