Nu har jag varit dum igen.

Dumma lilla jag har försummat min blogg. Enda ursäkten jag kan komma på är att jag har varit SÅ trött de senaste 24 timmarna. Det är helt sant så egentligen är det ingen ursäkt...
Idag har det en konstig dag. Först på morgon var det iskallt och nu är det ca 6 grader och ösregn. Innan regnet kom sjöng alla fåglarna som bara den och det kändes som våååår. Men nu är vi alltså tillbaka i rengträsket igen...
Mina hästar har vilat idag. Eftersom det är fruset i marken så får jag passa på att ha dom ute lite extra. När det är regningt och lerigt får inga hästar gå ut, så då är det boxen som gäller. Med andra ord betyder det att jag har ridit hästarna i princip varje dag sen september.
När de inte kan gå ut i hagen blir de longerade på morgonen och sen vid tre brukar jag rida. Får så dåligt samvete om de bara skall stå inne.
.
.
.
Min älskade lilla Aron har ont i axeln, så han är halvtidssjukskriven. Det kanske inte heter axel på hundar, men ni fattar vad jag menar.  Dvs att efter lunch måste han stanna hemma och vila sig. Han är ju lite klantig och när han skulle hoppa in i bilen för några morgonar sen, tror jag inte han var riktigt vaken. Han hoppade och missade bilen med 20 cm... Landade på sidan. Jaja, stackars lilla. Om det inte blir bättre om några dagar får jag väl åka till veterinären. Idag fick han i alla fall ett jättestort  märgben som plåster på såret!
.
.
.
Nu har jag varit hemma i ca en halvtimme, men känner mig fortfarande som en isklump. Sitter invirad i täcket på golvet, äter tacochips och väntar på at Henning skall komma hem med McDonalds. När Henning är hemma låter han mej inte äta "godis" innan maten, så jag får passa på nu när han inte är här :P
Jag är olydig, men det har jag alltid varit! Äh, man skall väl passa på nu... Sen i framtiden när jag är vuxen kan man ju inte hålla på såhär, så jag njuter helt enkelt medans jag kan.
.
.
.
Mamma åkte ju hem igår. Det var jättejobbigt. Satt i bilen och grät i 20 min innan jag kunde köra hem igen. Jag är ju en riktig lipare, men denna gången var det jobbigare än vanligt... (Skit också, nu kom Henning! Gömmer chipsen i garderoben!) Varför är det så jobbigt att bli lämnad? Det är ju bara en flygresa för 1350 kr mellan oss... Och vi kan prata på Skype varje dag om vi vill! Blä... Jag önskar att jag var liten och bodde hemma. Inget ansvar och jobbiga "vuxengrejer". Synd bara att man inte får äta godis innan maten när man är liten.
.
Nä, nu har jag ont i rumpan... Varför sitter jag på golvet egentligen? Det var en dum idé. Nu skall jag käka mina cheeseburgare och pommes med "betal-ketchup" från McDonalds. Jag kan verkligen inte släppa det... Betala för ketchup!! Jaja, tysk kundservice!
.
.
.
.
.
.
Hoppas alla ni där hemma har det bra!! <3
.
.
.
Hejdå!!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus