Nu är jag trött!!

Nu ligger jag i sängen och skall sova... Lång dag.
Först på morgonen var jag ute och red i skogen med Elling och sen med Dezzan. Första dagen sen innan jul som vi inte har regn, så det gäller ju att passa på! Förutom att jag nästan flög av Dezzan när en traktor körde upp i rumpan på henne, gick det jättebra!
Efter det red jag ett par Winklerhästar och sen lunch. Efter lunch var det hoppträning på schemat. Som tur va behövde jag inte hoppa idag. Winklers hoppästar tävlas av Andreas Ostholt och på torsdag är det tävling på gång så då har dom alltid senseriös hoppträning ett par dagar innan. Inget för dressyrmuppar som mej :P Sen bar det iväg till Hennings hästar men ingen ridning idag eftersom de blev vaccinerade i morse. Lyxtisdag!
Väl hemma igen blev det mammas mat <3 och efter det har jag redigerat ännu mera film. Denna gången på Hennings 5-åring som skall säljas.
Det är verkligen jätte roligt att så många har läst bloggen! Det enda negativa är att jag verkligen kommer på hur mycket jag saknar alla där hemma... Familjen, alla kompisar, min bästis, NHRK och alla barnen! Saknar att ha lektioner och saknar alla ridskoleponnysarna! Saknar min säng... Denna nya är så hård... Jag saknar hönekakor och lösgodis... Och svensk ketchup! Visste ni att man måste betala för ketchupen på Mc Donalds här? Jooodå! Typ fyra kronor för ett minilitet paket!! Skäms på er tysk Mc Donalds. Sen saknar jag att titta på TV! De här tyska dubbade skitkanalerna kan tyskarna ha för sej själva... Jätte löjligt när Brad Pitt pratar tyska...nä det går inte.. jag saknar till och med ICA maxi i Kungsbacka! Rent och modernt är inget man kan kalla de tyska mataffärerna! De har inte ens ett sånt där tillbaks efter kassan så man får stå där som ett fån och kasta grejerna ner i påsarna, och om man då inte är tillräckligt snabb så kan man förvänta sej en utskälling av nån gammal aggressiv pensionär... Det är inte så lätt det här ska ni veta... Tog typ tre veckor innan jag fattade i vilken ordning jag skulle lägga upp varorna på bandet så att jag kunde få ner grejerna i påsar tillräckligt snabbt! Eller ja, jag kom inte ens på det själv, utan en sån där aggressiv penisonär skällde ut mej efter noter, och SEN förklarade hon att mjölken och dom andra tunga sakerna skall först... Ahaaa....smart... Gnällig tant... Hon är ju pensionär... Hon har väl knappast så bråttom hem, eller? Aja nu var det färdigklagat...
Egentligen ville jag bara säga att jag saknar er allihopa <3 Natti natti!!
Just det ja, det skulle ju va en bild också! (RIKTIGA bloggare har ju alltid bilder ) men dum som jag var la jag över alla 689 bilderna på datorn....så bilderna får vänta tills imorn... Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Lovat att jag ska ta med mig svensk gratis mcketchup nästa gång ja kommer å hälsar på ;)

2012-01-11 @ 19:44:59









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus