Nejdå!

Jag har inte glömt av bloggen! Idag har jag varit ledig!! Underbara lediga dag!! Sov till 11, åt frukost, gick och la mej igen en liten stund. Städade lite och sen åkte jag till stallet!
.
.
Elling och Dezzi gick super idag! Pysslade om dom ordentligt idag, ryckte man och klippte lite här och där. Skulle egentligen behöva raka Elling igen, men nu är det ju snart vår, så jag tror jag skiter i det.
.
.
Sen åkte jag till Hennings hästar. Där var allt klart! Två longerade, alla boxar klara och alla hästar badade! Med andra ord fanns det bara en endaste kvar att rida och det var femåringen. Han gick också jätte bra idag. Red först lite dressyr och sen hoppade vi! Det är SÅ roligt att hoppa med honom, så inombords hoppas jag att han inte blir såld på ett tag ;) Nu har jag ju kommit på att det är kul att hoppa också, speciellt när jag har en grym hopphäst!
.
.
Idag har jag och Hennings mamma lagt en spännande plan! Hoppas allt går vägen för det hade varit så bra för både Hennig och mej! Skall berätta mer om det så fort jag vet nåt ;) Spännande!!
.
.
Sen kom jag hem till dukat bord och nu ligger jag i sängen! Det blir skönt med en lååång natt :D
.
.
Dezzan på NHRK. Allra första tävlingen! Jag har världens största leende!
.
.
.
Natti natti!!
.
.
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men nejdå, jag blir inte alls nyfiken på dessa planer... Kul att höra att du inte behöver söka ny arbetsgivare utan du omskolar dig till hoppryttare istället!

2012-01-24 @ 08:29:24









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus