Finbesök!

Oj oj oj! Idag har vi haft finbesök i stallet. Cleo, våran bästa hopphäst behöver komma ut på STORA tävligar så därför skall tävlas av en annan ryttare!. Det var världens stress hela morgonen, allt skulle putsas och fixas! Alla bara sprang omkring lite halv desperata! Exakt 1 min innan besöket kom var allt klart och hästen på plats i ridhuset.
Efteråt hade jag bara två hästar att rida och sen hem på lunch.
.
.
Eftersom jag har så himla mycket att göra nu bestämde vi oss för att ringa Hennings mamma och fråga om hon kan komma hit och hjälpa oss ett tag. (Henning har sina tentor om ca en vecka, så nu får jag ta hand om alla hans hästar själv.) Det satt långt inne att be om hjälp, men nu känns det himla skönt. Hon kommer antagligen på söndag så då kan hon mocka och greja med allt som skall grejas med, så kan jag bra rida efter jobbet. SKÖNT! Kände mig lite uppgiven igår...
.
.
Så nu är det bara att sätta i gång med städningen, så att det är hyffsat rent här tills hon kommer. Ja, min mamma åkte i tisdags, men det tog bara 24 timmar innan hela ordningen hade kolapsat... Man kan ju inte göra allt ;)
.
Nu är min lunch klar, så nu skall jag åka tillbax till stallet igen och rida mina. Sen är det bara att fodra och då är stall 1 klart. Henning har lovat att följa med till sina hästar idag (även om han har jättemycket att göra) så förhoppningsvis kommer vi hem innan 9.
.
.
Tänkte att jag skall skriva en sorts "Tyskland berättelse" och berätta allt som har hänt sen jag kom hit. Om jag hinner börjar jag i kväll!
.
.
.
Ha det bra så länge!
.
.
.
Hejdå!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus