Fixardagen!

Guuuud så skönt det är att inte rida så mycket!
Idag har alla Winkers hästar + Dezzan blivit vaccinerade = ingen ridning!
Tyvärr fick jag inte ligga på latsidan i alla fall. Först kom hovslagaren och slog på gårdagens tappade skor. Sen kom veterinären och vaccinerade. Sen på lunchen skulle jag åka och handla mat och sen lämna in två jackor på lagning. När jag kom till mataffären insåg jag att jag inte hade några pengar kvar... just det ja, veterinären och hovslagaren... åkte hem hämtade pengar. Åkte för att handla. Sen skulle jag lämna in jackorna på lagning, men då kom jag på att jag hade glömt den ena jackan i torktumlaren i stallet. Så då var det bara att åka tillbax och hämta den med....
Sen där emellan var jag tvungen att tanka och den knäppa bilen har ett alldeles för litet tankhål, så man får lixom trycka in handtaget på pumpen ungefär 5%. Tog ca 20 min att tanka för 30 euro och dessutom fick jag kramp i handen på köpet + att det blåste och regnade så fingrarna var blå...dum bil!
Henning är ledig från skolan idag, så han har fixat sina hästar själv! Så det enda jag har kvar att gör idag är att rida Elling och kvällsfodra! Skall fjäska med mamsen så kan hon kanske gå lite med Dezzan medans jag rider!
Sen är jag KLAR!!! och imorn är jag LEDIG!!!! BARA 1 (!!!!) häst attt rida!
Det måste låta som om att jag hatar mitt jobb, men det gör jag faktiskt inte.
Det blir bara lite mycket ibland!
Nu skall jag åka tillbax på jobbet och gulla med min allra underbaraste häst <3
Idag skall vi träna på piaff och piruetter :D
Hejdå!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus