Efter önskemål....

...har jag nu startat en alldeles egen blogg!! Här skall jag skriva om mitt tyska hästliv och vad som händer här hos oss!

För er som inte vet så bor vi (hästarna Ellington och Dezzan , hunden Aron och min käraste pojkvän Henning) sedan tre månader tillbaka i Warendorf i Tyskland.  Henning läster på högskolan i Münster och jag jobbar hos Hans Günter Winkler.
Dagarna består av ridning, ridning och ridning... Först rider jag på jobbet, sen rider jag mina egna hästar och sen på kvällen rider jag mestadels också Hennings hästar eftersom han är i skolan från 7 - 21.
Jag är ledig en dag i veckan och den använder jag till att...
1: sova
2: rida mina mina hästar
3: rida Hennings hästar...
... idag är just en sån dag. Som ni ser är de "lediga" dagarna inte direkt lediga... Enda skillnaden är att jag inte behöver gå upp kvart över sex, utan kan sova till åtminstonde tio. Lyxigt eller hur? Det var väldigt jobbigt i början men nu efter några månader börjar jag vänja mej. Nu spelar det lixom inte så stor roll om man rider 8 hästar, 9 hästar eller 10 hästar...man bara rider tills det är klart!
Idag har vi haft en filmdag! Mamma, som är på besök här hos mej just nu, har filmat när jag red Elling och sen efteråt har vi filmat lite "dressyr" när jag red Hennings hopp-4-åring. Han är till salu så vi skall göra en försäljningsvideo på honom!
Efter att alla hästar var färdigridna åkte vi hem igen för att avnjuta resten av veckans "lediga" dag. Resten av den "lediga" dagen har spenderats åt att försöka klippa ihop filmen på Elling. Inte så lätt när man inte har nån aning om hur man gör. Så förhoppningsvis om en dag eller tre, när filmen är färdig skall jag lägga upp den här så ni får se.
Så, då var bloggens första inlägg klart! Nu skall jag gå och lägga mej! Sov gott!!

Kommentarer
Postat av: louise

På tide:)

2012-01-08 @ 23:37:28
Postat av: Mall

Det var på tiden :). Det ska bli kul att följa dig på bloggen!

Kram

2012-01-09 @ 06:15:36
Postat av: Therese

Hej Kaja!

Jag såg din blogg från FB, och tittade in. Vad roligt att se och höra hur du har det i Tyskland. Tråkigt bara att du inte kan köra med oss i stallet här hemma då :P. Ha det fint, kram!

2012-01-10 @ 20:45:06









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus