Aron, min allra bästa vän <3

Här kommer en presentation av Aron:
.
.
.
Aron är en snart 6 år gammal schäfer hund. Hans hela och fulla namn är Aron av Tovini. Han är uppfödd i Norge på kennel Tovini. Jag fick honom i julklapp av mamma när han var 1,5 år gammal. Aron var en omplacerings hund. Efter att vi hade haft honom i ungefär två timmar förstod vi varför de första ägarna inte ville ha honom mer. På den tiden var han fullkommligt galen.
Det var inte så lätt de första åren. Han kunde inte sitta eller ligga still en enda sekund. När han hade bott hos oss i ca 7 månader la han sig ner självmant för första gången. Han rymde hemifrån flera gånger, och vi fick hämta honom hos Polisen. Han vägrade vara ensam...om man band fast honom, tuggade han av kopplet, om man stängde dörren, då öppnade han dörren... Om dörren var låst, hoppade han ut ur ett fönster... Ja som ni förstår var det ingen lek i början. Hela familjen var 100% trött på hundskrället, förutom jag. Han var ju MIN hund!
.
.
När han var tre bestämde vi oss för att kastrera honom. Det slutade med att han höll på att förblöda eftersom ett blodkärl sprack efter kastreringen. I all fart fick vi köra en halvdöd hund till Blå Stjärnan. Han blev ihop lappad till en kostnad av nästan 17 000 kr. Efter det blev han försäkrad.
.
.
Efter kastreringen blev han mycket lugnare och allt eftersom åren nu har gått har han förvandlats från en spinkig, galen, rymmande, stressig, jobbig, skällande, hysterisk katastrof till världens allra bästa Aron.
.
.
Numera följer han mej som en skugga. När jag mockar i stallet sitter han utanför boxen och väntar. När jag rider sitter han utanför ridhuset och väntar, även om det ösregnar. När jag rider ut, följer han med. Om jag går på toa, väntar han utanför toalettdörren. När jag sover, sover han på golvet brevid. Om jag går till mataffären , väntar han utanför. När jag gråter så tröstar han mej, och om han tycker att Henning är dum så går han emellan. Han rymmer aldrig och han har så gott som aldrig koppel på sig. Han är lika glad oavsett om jag har varit borta i fem minuter eller i fem timmar!
.
.
Han är min allra bästa vän!
.
.
Här kommer lite kort!
Taget idag. Kaja och Aron fodrar hästarna.

.
.
Aron i Sälen 2010
.
.
Aron hos Hennings föräldrar
.
.
Aron med Hennings WC orginal fotboll för 120 euro... Glad hund, mindre glad Henning...
.
.
.
.
Aron och Emma (Hennnigs föräldrard hund) måste sitta fint innan de går över vägen
.
.
.
.
Aron på Sportsschule der Bundeswehr, Warendorf
.
.
Aron på Sportsschule der Bundeswehr, Warendorf
.
.
.
Så gör man om hundar inte får gå lösa. Skulle inte gjort det med någon anna häst än Elling. Han och Aron är bästisar.
.
.

Aron och Pauline (Julias hund) på jobbet
.
.

På väg till Stöten
.
.

Emma och Aron leker
.
.
Aron lyssnar på YouTube video
.
.
.
Har tusen klipp och kort på min bästa Aron men nu får det räcka! Tusen tack till mamma för världens bästa julklapp!
.
.
Sov gott!
.
.
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Världens absolut bästa ARIS <3

2012-01-29 @ 23:08:41
Postat av: Anonym

Hej ! Jätte söt verkligen!! Älskar sista videon!

Jag tänkte bara säga till dig att jag vet ett bättre sätt nu än att sätta punkter när man ska göra mellanrum och så, jag har följt din blogg från början och de var även jag som tipsa om punkterna. Men nu kan du göra på ett annat sätt, istället för punkter! Om du håller inne schift (stavning) mesans du klickar på enter så ska de funka med blanka steg!

Lycka till med hästarna, kylan och Aron!

2012-01-29 @ 23:14:06
Postat av: KAja

Åh tack, skall testa det!! Danke schön! <3

2012-01-29 @ 23:16:53
URL: http://kajaburtdavies.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus