Uppdatering!




Igår var vi som som sagt ute och åt, Bossi och jag! Vi var på en kinesisk resturang som ligger 500 meter från lägenheten. Lagom vingelavstånd hem ;) Till maten lyckades jag klämma i mej 2 glas rött. Det gjorde susen. Efteråt mötte vi upp Henning och våra kära vänner från sportsarmén och gick vidare för en drink. Baren ligger bara 200 meter från lägenheten så det kändes ganska naturligt med ett stopp där! Efter en drink kände jag mej inte så naturlig längre så då blev det dax för Henning och mej att vingla hem!



Bossi


2 x ovanstående = glad och lycklig!


Kvart i sex i går!



I morse vaknade jag i tid OCH kom i tid till jobbet trots den onaturligt korta sömnen. Henning fick dock gå upp och vara chaufför eftersom jag fortfarande var lite vinglig *skäms*

Jobbade själv idag och  det var lite kämpigt i början. Kl 11 vaknade Bossi och då åt vi lyxfrukost med kaffe, nykokta ägg och färska frallor. 2:a helgen med lyxfrukost på jobbet. Hoppas det blir rutin! Med tre ägg, två frallor och några koppar kaffe i magen var min gång återigen normal.

Efter frukost var det lite varmare så då fick mina tottohästar gå ut!


Glada hästar i hagen!


Såhär ser det ut när vi går till hagen! Alla hundar hänger på!


Sen jobbade jag ett par timmar till och sen gick jag hem på lunch.
Kom hem till en iskall lägenhet igen! Värmesystemet i hela huset var paj, igen! Det var samma sak i går. De tyska värmesystemen verkar inte klara kylan så bra... La mej i sängen med värmekuddarna och lyckades somna till en liten stund. Nu fungerar värmen igen, vi får se hur länge bara!


Nu skall jag bädda ner mej i sängen med en mysig film! Har köpt onödigt mycket godis men jag tänker inte ha dåligt samvete för det. Jag fryser ju hela dagarna och det kanske hjälper med lite mer fett på kroppen?

Natti Natti!

Hejdå


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus