Underbara lediga dag!!




Idag har jag inte gjort ett smack förutom att leda ut mina hästar till hagen. Hur kan det vara så underbart att inte göra någonting? Jag har ätit frukost, lunch chips och choklad OCH jag har provat mina minsta jeans och konstaterat att jag inte alls har blivit tjock. Därför sitter jag nu med kakor på ena sidan av datorn och ännu mer choklad på andra och njuter friskt, utan dåligt samvete, så det så!
Imorgon är det måndag. Då är det fem hela arbetsdagar kvar innan jag är ledig igen. Måndag är en dålig dag. På tisdag får vi en häst mindre i stallet och för mig betyder det att onsdag kommer bli bra. Torsdag är ju dagen innan fredag och fredag är nästan som helg. Dessutom är fredag dagen innan jag är ledig, så det är en positiv dag. Lördag är bäst denna veckan. Jobbar som vanligt på söndag, så denna söndagen är i pricip som en extra måndag. Det är kasst.
Strax skall jag ta på mig min Michelin-utstyrsel och gå ut en sväng med hundarna. Hennings mamma är fortfarande här, vilket betyder att jag har två fyrbenta hårbollar som vill ut och gå.
Kanske får jag för mig att åka till stallet (jobbet) och ge Elling och Dezzi varsitt äpple. 

Jag trodde att det skulle vara varmare i Tyskalandet. Jag har ju flyttat söderut... Oturligt nog härjas detta landet av vindar från Ryssland, vilket ger oss en outhärdlig temperatur. Känns lite som jag har sålt smöret och tappat pengarna. Hade inte trott att jag skulle behöva packa upp snowboard utrustningen för att överleva den tyska vintern...


Hejdå!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus